Nov 24, 2012

:: Ahhh Haiiiii...........::

Indahnya kehidupan ini tanpa ade insan yg meroyan
Insan yg bernama lelaki
Tapi lelaki yg tah pape aku kenal.
Kesal pun ade. 
Lelaki yg suka menghentam orng sesuka hati tanpa usul periksa.
Lelaki yg hadir tanpa diundang.
Cukuplah dah masuk nie 3 kali kau hina aku, ko fitnah aku macam2.

Setahu aku, kita xpenah couple.
Tak penah pun aku merayu minx duit smpai beribu riban dengan ko
Tolonglah... aku bukan perempuan yg kikis harta JANTAN!

Dalam hidup nie, aku hanya minx duit dengan ayah aku jer.
Banyak sangat ker duit ko sampai nk cakap aku kikis harta ko?
Harta bapak aku lagi banyak kot.... (bukan berlagak tpi geram dalam kenyataan)
Ko excident ke ape ker..Tayar pancit ker, pecah ker,
Ko langgar divider ke.. hellooo.. apa kena mengena aku dengan ko wahai ....!

FYI
AKu bukan seseorng perempuan yang suka memaki orng sampai tahap cakap orng tue perempuan jalang!
Aku bukan seseorng perempuan yang suka nk jadi stalker then hntr msj mcm2 kat awek ko tue..
Aku bukan seseorng perempuan yang suka KIKIS harta jantan lah wei!
Aku bukan seseorng perempuan yang suka buat cerita macam2..

So.. plz.. let me go... Jangan kacau hidup aku dengan hntr msj yg macam karangan budak sek. rendah. 3,4 page... helloo.... buat penat jari jer tau sebab pe yg ko tulis tue semuanye FITNAH!

Bertaubat lah yer.. & bawak2 berubah awk tue dah TUA!
Mmg patut pun kebahagiaan yg awk CUBA cari lari sbb hidup ko thu nk MEMFITNAH orng!
Orang yg xdek kena mengena ngan KO!

Oklah... Bye...
Sedih lah hidup ko nie... :P

Nov 4, 2012

:: Pre-Wedding ::




Pre-Wedding lah sangat.. It's about my Love convocation...
Congrats abang... i'm happy for u...
XOXO