May 27, 2012

:: 3D2N at Kenyir Lake ::

Percutian selama 3H2M dia dalam rumah bot di tasik kenyir memang satu pengalaman yg sukar nk dilupuskan..
Best sangat2.. Tujuan p sana coz family belah papa nie semuanya giler memancing.
SO.. masing2 bukan men lagi bawa joran banyak giler termasuklah abg aku dlm 5 btng joran sorang.. Penuh dlm bonet kereta joran dia.
Dalam 5 family jugak lah pergi.. itu pun dah penuh 1 bot.. cmner lah kalau semua family belah papa pg mesti kena sewa dlm 5 buah rumah bot... hahhaa

First tue mcm xcaya jer nk tdo dlm rumah bot tue.. rupanya mmg itulah penginapan kami semua.
Bila tido berayun jer kiri kanan kiri kanan.. al-maklumlah tido atas air.. hehhe
Syok!

Oklah... jom layan pic kami disana...
+
+





 


  

Rumah bot-->> penginapan kami selama 3ari 2 malam....

 Nie xsampai half pun dah best! Lau semua p Lagi best..oooo lagi best!
hehehee

Rate about 3d2n rm1000 jer... 

1 : potpetpotpet:

Misz Dorayaki said...

berapa rate utk houzboat yg awk sewa tu??