Apr 9, 2012

:: 3 TEMUJANJI ::

Yeahh...
Minggu nie aku layan 2 movie
First Jangan pndang2
second 3 temujanji

Tapi kali ni nak cakap pasal 3 Temujanji!
Citenye Melibatkan pelakon Yana Samsudin dan Pierre Andre
Lakonan diaorng memang MANTAP & BERKESAN di hati aku
Jalan cerita slow but romantik komedi gtu
Setiap flow cerita dia adalah susunan yg terbaik aku pernah tgk untuk movie melayulah

Untuk 3 temujanji yg si Yana nie buat untuk semua lelaki yg baru dia kenali adalah terbaik coz 
Bila pierre buat 3 temujanji tersebut semuanye sangat2 bermakna
dan terbaik

First Temujanji tue dia bawa ke show pakaian pengantin
Second temujanji dia bawa Funfair

Last temujanji pierre ajar yana bawa BMW dia
Kelakar giler rasa bila pierre membebel coz yana nie bawa laju keta


Sweet.. waktu nie pierre bawa Yana jumpa family dia (^_^)
Family dia sporting+ happening giler....
 

Ade 1 Temujanji tpi xdikira temujanji coz melebihi 2 orang
Part pierre bawa Yana ke umah family dia smbut besday Tok Wan dia

Kelakar giler sbb semua family mukhsin aka pierre pandang dan fokus pada Riana aka Yana sorang sambil semua jari family dorang bergerak serentak sama...
Haha

LAstly.... sedih giler part akhir diaorng
Air mata aku nk xnak jer jatuh waktu tue.. tpi bergenang jugak rr
Part sedih bila pierre andre tinggalkan yana di PICC untuk 3 temujanji yang terakhir tue
sweet tpi sedih

Lastly... haruslah diaorng bersama semula
kankan
Yang paling penting aku bagi 9.8/10
Terbaik!!

'Cintaku umpama puzzle,kepingan terakhir itu adalah untukmu'

1 : potpetpotpet:

justSYA said...

nsb baik x tgk cite ni ari tu, klu x mau tgkap lentok plak aku kt ctu, buat malu je, hahaha....