Apr 9, 2012

:: 3 TEMUJANJI ::

Yeahh...
Minggu nie aku layan 2 movie
First Jangan pndang2
second 3 temujanji

Tapi kali ni nak cakap pasal 3 Temujanji!
Citenye Melibatkan pelakon Yana Samsudin dan Pierre Andre
Lakonan diaorng memang MANTAP & BERKESAN di hati aku
Jalan cerita slow but romantik komedi gtu
Setiap flow cerita dia adalah susunan yg terbaik aku pernah tgk untuk movie melayulah

Untuk 3 temujanji yg si Yana nie buat untuk semua lelaki yg baru dia kenali adalah terbaik coz 
Bila pierre buat 3 temujanji tersebut semuanye sangat2 bermakna
dan terbaik

First Temujanji tue dia bawa ke show pakaian pengantin
Second temujanji dia bawa Funfair

Last temujanji pierre ajar yana bawa BMW dia
Kelakar giler rasa bila pierre membebel coz yana nie bawa laju keta


Sweet.. waktu nie pierre bawa Yana jumpa family dia (^_^)
Family dia sporting+ happening giler....
 

Ade 1 Temujanji tpi xdikira temujanji coz melebihi 2 orang
Part pierre bawa Yana ke umah family dia smbut besday Tok Wan dia

Kelakar giler sbb semua family mukhsin aka pierre pandang dan fokus pada Riana aka Yana sorang sambil semua jari family dorang bergerak serentak sama...
Haha

LAstly.... sedih giler part akhir diaorng
Air mata aku nk xnak jer jatuh waktu tue.. tpi bergenang jugak rr
Part sedih bila pierre andre tinggalkan yana di PICC untuk 3 temujanji yang terakhir tue
sweet tpi sedih

Lastly... haruslah diaorng bersama semula
kankan
Yang paling penting aku bagi 9.8/10
Terbaik!!

'Cintaku umpama puzzle,kepingan terakhir itu adalah untukmu'

Apr 2, 2012

:: Dr.Cinta ::

Sape? Sape Dr.Cinta saya?

ahahaaa
Kelakar jer dengar..
Inilah dia Dr.cinta kesayangan+kecintaan saya..
Anak abg saya yg ke2.. No.3 xdek lagi k..
huhu


Kelakar je adik nie aka Raja Nur Ain Nadirah Binti Raja Azlan Muhibuddin
Rambut haruslah ikut nenek nya..
ahahaa
Kadang2 panggil nama dia hafizah coz rambut dia mcm hafiz awan nano.. hikhik

Hey! Dr.Cinta yg comel!

Apr 1, 2012

:: Wedding Tirah & AzaM ::

hei! hei! hei!
Aku percayakan cinta.. CINTA!
heheee

Morning everybody.. Have a nice nice day todayy....

Amik berkat.amik berkat katanye lah!
ehehe
Semalam, aku attended my friend's wedding... wow! ur dress is awesome!
Tirah, what a lovely dress! love the pink and light pink pumps!
walaupun sebenarnye aku xsuka PINK..
ahahaa
But, u're so cute yesterday...
Congrats my dear..

Oklah... Xperlu talk banyak banyak..
Jom tgk pic aku with friends dekat Pelamin
Owh, btw diaorng wedding at De rhu beach resort, Balok Kuantan Pahang...
Cantiknyeee pelamin dia.. ehehee
+
+

- Dari kiri Yah, Azami, azam & pasangan (Tirah), Ayu, Aku & shafiQ-



  


-Fendi, Ayu,Aku (farin), Yah, Azami & ShafiQ-

Aishhh.. ade ker patut kawan aku si Fendi tue xkenal aku.. katanya aku lain sebab GEMOK!
huh
ape pun xleh kawan aku yg sorang nie
hehee