Mar 26, 2012

:: Crazy+Bad MOOD ::

Moning peeps~

Bermula dengan pagi yang agak ceria+suram coz kena balik ke UMP
Malasnye rasanya mau pulang ke UMP tpi xleh lah coz khamis malas ade midterm Foundation!
huhu

Assignment 3P lagi need to submit!
arrgghhh! 
Asal Monday jer malas!
huh

---------------

Pe cerita hari ini yok!
Yup! Kehidupanku diganggu first love & perempuan yg memilikinya yg xmatang!
Plzlah korang ber2 JANGAN ganggu idup aku... 
Datang tanpa diundang tahu x!

SI girl nie, xperlu kott bermuka2.. 
Time msj with aku, berlembut jer cakap.. pergghhh asal belakang mulut buleh tahan!
Bersyukurlah cikit... Aku yg byk nasihat,pujuk BOY ko tue untuk terus stay ngn ko!
Coz dia ade cakap.... 'Tunang ngn ko khwin ngn aku'
Tapi aku yg xnak coz aku dah de MR.LAH!

Terlalu banyak aku tahu cite pasal ko dri mulut dia...
Tapi aku senyap jer... dengan ko aku cakap yang 'BOY ko sayang giler ngn ko', 'Cinta sangat kat ko', 'bermsj ngn aku xdek cakap bab heart feeling' 

tapiii...
Cukuplah aku sorang yg tahu pe yg dia TELAH ceritakan kat aku about U girl! huh
Sibuk sangat mulut tue mengata aku mcm2..
Sedarlah cikit sape cari sape & y ur BOY still cari aku!
huh

Belajar lah jadi matang cikit..
b professional okay!
AKu xdek masa nak kacau idup orang..
SO manusia2 perosak bangsa...
Sila blah dari idup aku sblm aku tunjuk BUKTI yg menggugat ko!
HUH

-Jangan ganggu idup aku, lau xnak aku ganggu idup ko-

0 : potpetpotpet: