Mar 25, 2012

:: Bowling ::

Pergghh... lama giler rasanya xmen bowling... Hampir bertahun2 berkurun lamanya xmen bowling..
Maklumlah... life sekarang bz ajer memanjang... (^_^) hikhik
Mula2 tue agak malu rr nak men bowling coz sebelah kitaorng tu 2,3 group lelaki..
Dahlah masa men aku yg first.. huhu
Sekali baru jer terpk awal2 nak strike dah bola nie bunyi 'pang....' menghempas floor..
ahahaa
Giler! Malu siot! ahahaa... aku pusing jer belah kiri set2 laki tue semua gelak..
ahahaa
Buleh lak ibu jari aku nie terlekat pada lubang bola tue...
Besar sgt ker ibu jari aku nie... hikhik

Finally, 1 pun aku nye xdek strike.. stroke ade rr... ahahaaa
Xpelah.. janji dpt lepas gian jadi lah... ahahaa

Rasa di hati nk lawan Mr.Lah... Tapi, haruslah kalah coz dia pro kott main!
Xpelah... Tunggu dia balik next week nak lawan bowling ngn dia..
Tungguuuuu
Huhuuu

2 : potpetpotpet:

justSYA said...

nk main jgk!!! hahaha.... nnti da training dgn Lah kita men lg ok? hihi...

Farien said...

ok ok.... beresss.........