Jan 22, 2012

:: Madah Petang Hari ::


jka aku dapat menarik pelangi di langit

maka akan ku bentuk namamu♥

dan kan ku kembalikan lagi ke langit

agar semua tahu

betapa beruntungnya aku memilikimu♥


-FarinLah-

:: Journey 2 ::

midnite muvee : 12.25 am
layannnn.......

Arini tgk film Journey 2 lak with Mr.Lover..
memang best SANGAT SANGAT DAN SANGATLAH BEST!

bagi 5 star rrr!
Gelakar sangat2 Dwayne Johnson aka The rock!
Hahahaaa




Si cantik manis Vanessa Hudgens


Si handsome cute Josh Hutcherson


The rock~ ayah tiri yang cool! funny! cute jugakk... though tueee

heheheee
Nak tgk cerita nie tuk kali ke 2 lah buleh..?

Oklahh... Gud nitex buddy!

Jan 21, 2012

:: Underworld Awakening ::

yeahhh..
BAru balik dari tonton filem Underworld Awakening in 3D at ECM kuantan ler wit adik =)

memang best leh bagi 4.8/5..
Banyak kali coz aku tersentak coz asyik terkejutttt jer almaklumlah in 3D..
sumtimes rasa mcam peluru tue kena kat biji mata..
sumtimes rasa gayat bile that girl (heroin) duk kt tepi bangunan tinggi..
huhu

Anak Heroin... vampire!

Jahat!

perghhhh... lakonan yg mantopppp

Jan 19, 2012

:: Samsung ::

awesome!

ok.. buleh beli coz harganye murah..


Jan 16, 2012

:: keping-kepingan ::

hanya kerana sekeping gambar
gambar yg tersirat 1001 erti
gambar yg terukir 1001 keadaan
gambar yg terlihat 1001 perasaan

Maafkan saya
kerana telah melukakan sekeping hati insan yg baik insan yg terlalu menyayangi saya
bukan niat ingin menyakitimu
bukan niat ingin melukakan hatimu
tpi
semuanya bermula apabila hati ini juga telah kau sakiti
tpi bukan niat ingin membalas dendam
tpi 
ini terjadi krna air mata ini jatuh di kala kau meninggikan suara
 Jadi
biarlah diri ini pergi jika ini yg kamo mahukan
.....
Tapi.. kau xingin melepaskan aku kerana kau terlalu sygkan aku

Terima Kasih kerana buat diri ini disayangi dan di hargai
(^_^)
Maafkan saya..

Jan 1, 2012

:: ePy besday Mr.Lah ::



epy.epy.& epy besday Mr.Lover...

genap 4 tahun setgh kite bercinta, harungi suka & duka

Hope hubungan kita kekal sebagai kekasih & membawa kite ke alam perkahwinan suatu ari nanti dan sebagai  suami dan isteri.

Besday dia.. xbagi hadiah pun... just bagi kad besday buatan sendiri..
puas tampal sana.. tampal cini hias bagai..
hehehee
tapi xpe... tuk orng tersayang..

Jadikan aku orng yg terakhir dalam hidup kamo even xdpt jadi orng yg pertama k dear..
Love u mucho mucho!

Untuk 3,4 ari kite kuar bersama.. saya epy sgt
tapi maapkan saya coz tarikh 1/1/2011 saya xdek di cc awk coz papa buat family day.

tapi.. last jumpa awk aritue, saya pakai jugak shawl yg jenis awak xsuka perempuan pakai..
hehehe
tgk! saya pakai jugak!
tapi awk terima jugak ngn redha.. huhu