Dec 19, 2011

:: Hepy Besday Farin! ::

-19 december 1987-
Jam menunjukkan 9.15pm!
seorang ibu yang xdanxdan nak beranak!
huhu
Pn. Norizam menceritakan detik2 ketika dia mengandungkan dan memberanakkan ( betul ke ayat aku ni) baby chomell nie.. doktor scan and cakap baby yg Pn.Norizam kandungkan tue adalah baby BOY!
So.. gembiralah abg baby tue yg ketika tue berusia 3 tahun dan dia cakap 
'mama, lan dapat adik laki.. yeahhhh'...
ayah nye pun senyum coz leh lah temankan anak lelaki dia main bola!
hikhik

Tempat : HTAA
Jam 9.30pm
B4 baby tue nak dilahirkan... pn.Norizam nie xdandan nak beranak masa tue dah ade dekat lift Hospital Besar Kuantan,Pahang..
Sampai doktor cina cakap... "eh! nanti dulu PUAN... jangan beranak lagi... I kena sambut baby lain dulu..."
Then.. Pn.Norizam cakap xtahan dah nak kuar... Doktor cina tue wat bodo jer..
after that...
bila doktor tue nak pergi tinggalkan puan norizam tue sorang2 kat tepi dinding labour room... terus terdengar baby nangis! apa lagi.. terkejut doktor tengok Puan norizam dah pun lahirkan seorng baby yg debab pada jam 9.35pm..
doktor terus cakap 'aiiyooo.... ini baby xsempat2 mahu keluar'...
hahhahaaa
Then.. Doktor cakap kat raja osman.. taniah kamo... dapat anak perempuan..
sian azlan aka abg baby girl tue yg teringin kan adik lelaki..

Maka.. terlahirlah baby chomell yg gemok gedempol seberat 3.5KG yg diberi nama
'Raja Nurshafarin binti Raja Osman'
hehehee

Sekian.. terima kasih...
Itulah saya! Mama cakap.. masa saya 4 bulan sayalah baby paling gemok dan xlarat nak bawa jalan... 
hikhik
Apalah mama nie... sekarang saya dah xgemok! cuma sedang2 saja..
oklah
Gud Nitex...

0 : potpetpotpet: