Oct 17, 2011

:: Hey! Black+ Red Ladies ::

Yeah! Perjalanan yang tak dirancang menjadi satu perjalanan yg terlalu-lalu perfect!
kemana saya pergi minggu ini?
Membawa hati yg lara oleh dek kekasih hati yg membuat perangai yg xhbs2!
Geram! Sakit Hati!
Marilah membawa hati yg lara ke tempat2 yg Tinggi!
yahooooo...
yg penting kita enjoy!

Dah! Malas nak membebel panjang2!
Tengoklah sendiri gambar Pakwe-pakwe saya nie!

Layan dulu gambar saya sorang2 ok!
hikhik
 


Heii! semua orng tengok set2 kami bila berjalan di genting&Bukit tinggi!
mybe sebab tema kami hitam+merah! kecuali saya! ade jaket putih!
hikhik
xpelah len sikit jer dari korang!
maap!maap!maap!

Kecomelan kami nie membuatkan sorang uncle cina yg berumur berhenti dpn sya dan cakap 'waa.. banyak cantik maa'.. 
terkedu saya sekejap!
mujur saya xbalas
'eh! saya dah lama cantik maa'
hahaa
bongek btul! tpi xkannye ayat tue nk terkeluar dri mulut aku sebab aku sdar saper aku
(^_*)..
Then malam tue, sum1 cakap 'cantik awk malam nie'
haha
~ kelakar lah awk nie! ~
 
okay! Pas p Genting kitaorng p Bukit tinggi coz otw balik Kuantan jer laluan ke bukit tinggi tue.
Saya dan Sya membawa Ain,Yoh & Mim yg tak pernah p Genting & Bukit Tinggi!

Naik Genting Sky way!
perghhh macam biasa saya memang takut/gayat tmpat tinggi!
waa.... tiba2 leh berair mata saya coz takut saya waktu tue tiba2 dtng yg xdi jemput!
Saya sangat teruja keluar dgn rumate baik saya nie!
ohhh! epy giler2..

syokkk wooo!
~Pengalaman itu menjanjikan satu kebahagiaan, Pertemuan itu membuahkan hasil yg terindah buat kite~

2 : potpetpotpet:

Cik ira said...

untungg laaa merah + itam~~

Sikurustegap said...

bestnye jalan jalan