Sep 28, 2011

:: SaYa SenGeT BiOL ::

Hari semalam..
Semalam yang senget!
Hari semalam!
semalam yang biol!
Hari semalam..
semalam yg tiada MooD..
MooD yg berTerbanGan Di pelusuk penjuru Kereta saya, rumah Kg.Tiram.
Maka Terjadi kejadian..
Yang
Yang
Yang
( berapa banyak YANG daaaaa...~)
Yang saya suka buat!
Haruslah snap picture bile saya rasa, saya comel ketika tue..
comel ker? xpown!
dush!dush!
(gedizlah kau farin)!
arghh.. De aku kesah?
hahaa

 Tengok tue.. kawan2 yg sentiasa ada di belakang saya..
kihkih
 
 
 Credits to My mama!

Pas kite snap!snap!snap!
saya pun tido coz tunggu papa yg lama nak baiki kereta saya sbab aircond rosak+nak tukar tayar!
haruslah papa yg support lagi sebab saya busak masih belajar.
hikhik

Pas, baiki kereta pukul 4 baru buleh p shopping dgn mama.
shopping selendang!
hoye!hoye! dapat 3 selendang & 2 inner tudung.
Lama giler xshopping!
Sebab bz asyik tgk wayang jer utk beberapa bulan nie.
Dulu xdeklah saya sekerap sgt tgk wayang.
Tapi.. sejak beberapa bulan nie, kerap giler ok!.
adakah kerana banyak cerita yang best or sya yg suka hbskan masa bersama orng tersyg bukan tercinta.
OK!
Not same!
oklah..
byebye

~Cinta Ibarat Layang.. Hey! Si pemegang tali! peganglah ia kuat2 ok! jangan biarkan ia terlepas andai di pukul angin kencang ribut sekalipun!



0 : potpetpotpet: