Sep 26, 2011

:: MooD terBang ::

Itulah.. Padahnye bila malam tadi saya xtdo smpai pukul 4 lebih dok nangis.
aiisssyyy.
saya xtahu naper malam tadi hati nie tersentap
Teresak2 saya nangis.. Last saya nangis teresak macamnie tahun lepas coz ade orng ke3.
Apelah...naper erk saya sedih!
Harusker saya nangis!
tpi,, memang xpatut saya nangis sebab tue..
'awak xsalah pun.... saya nangis sebab mata masuk habuk'
Tentang perasaan HATI?
xkan kott. xkan! xkan!
Ya Allah.. Tutuplah pintu hatiku ini untuk ....
Hanya engkau yg mengetahui apa yg tersirat&tersurat.
Padahnya bila saya nangis hampir 1 jam mata pun bengkak tido xcukup muka sembab!
Malam tadi tertido dengan air mata yg mengalir di pipi..
Sedar2 dah pagi..
Pastu.. tgk!
OMG~

PMS is coming again!

Makanye bermacam2 lah perasaan timbul ;-

Omaigod!!!!! kini dia datang lagi...
kepala saye dah mula pening-pening...
rase mual-mual..
rase sakit-sakit badan..
rase serba tak kena..
rase kecik ati..
rase sedey tak bertempat..
rase malas nak cakap ngan sape-sape..
rase pilu..
rase akulah manusia yang paling tak berguna..
yang paling aku tak suka, bila aku rase kecintaan dah tak sayang aku langsung!!!
(sambil berlari-lari anak gi menangis kat toilet!!!)
time-time macam nie, orang laki jangan la cari pasal dok buat lawak bodo tak kena tempat...tak tau la fakta ke auta...tapi ade jugak penah dengar yang lelaki dapat detek perampuan nie tengah uzur bila tengok kening diaorang..eh, betul keee???
Kalo dah merajuk time PMS, memang makan masa nak pulih kembali...unless anda pandai menggunakan pendekatan..ala...hati permpuan kan macam kerak nasi..kejap je cair..dier merajuk tu bukan ape...
1st, sebab kecik hati atas perkara yang telah dilawak bodohkan....
second, dia nak kan perhatian...perempuan sebenarnya akan jadi lebih manja saat ini...
dia perlukan perhatian...
kalau awak tanya..."awak dah recover dari period pain ke?"...
dia dah mampu senyum wpun sebenarnya, rasa macam nak belah perut sendiri je...

dahdah! Xmau belebel lagi~ 
Masa untuk pergi ke kelas walaupun period datang!

0 : potpetpotpet: