Sep 24, 2011

:: Bini-BiniKu Gangster ::


perghh!
Terbaik! Gelak sakan aku tgk cite nie!
Tapi ayat yg paling sweet 'sayang kat mana?' sayang kat hati anje lah'
k.Fine! ayat tue jugak aku sokmo guna okay! kihkih
Then yang ayat paling best 'U are period'! Then s/u dia cakap 'Bos,you're fired lah yang period tue saya'.. 
Masa part nie, memang aku gelak sakan rr ngan orng sebelah aku sampai aku tepuk dia kuat2.
Hahaaa.. best!best!

But.. sweet sgt aku tgk Yana&Sam!
Suka!suka!Suka!
Tiba2 mengharapkan dapat suami seperti Sam yg dalam cerita tue dia romantik+sweet..
adakah ade lagi lelaki seperti tue..?
urmmm
*dush!dush! galak kan saya..? ngeeee
Tapi de gak part sedih bila Sam kawin ngn Intan.
xsyok!
kesian dia kan.
Lakonan Intan xjadi sangat nak2 part yg gaduh2 tue..
Yang okay Yana. Yana semua part best! cute jer bila dia dok umah time dia jadi housewife.
Pakai baju pink+apron pink & t0pi pun pink.
Tapi.. time gaduh dia pakai baju itam+merah.
smart kott.. EH! Chumeelllll.. =)

memandangkan saya gelak sakan dari start cerita hingga ending cerita nie
saya bagi 4.9/5.. hehehe
Yang selebihnya saya simpan di hati saya..
kihkih

0 : potpetpotpet: