Aug 31, 2011

:: Hari Raya ke2 ::

Hoye!hoye! raya ke2 semua balik!
syoknye raya!
inilah saat yg saya tunggu!
kakak lak dah bertahun xraya sama! dekat 3,4 tahun kakak xraya sama.
Alhamdulillah, raya kali nie dpt raya bersama!

 

Snap!snap! snap! di Jeti pantai bernas!
 
 Gambar atas nie bila kakak & abg ipar jadi model paksaan saya, hahaha!
 +
+



Aug 30, 2011

:: Hari Raya Pertama ::


Hari raya pertama tak lah best sgt!
Bukan aper, sebab kami 3 beraik jer yang ader.
Tapi! raya ke2 best sebab semua adik beradik balik.
Anak sedara pun ramai balik.
best sangat2!

Jom layan gambar.

+
+








 


Aug 29, 2011

:: Selamat Hari raya ::




~ Pantun Hari Raya ~

anak pak abu tu naik tractor ler bukan naik lori
sebab boleh tengok makwe dia angkat baja
selamat hari raya aidilfitri
saya ucapkan pada yg puasa jerr

amelia tu tak pandai dayung sampan
gi kedai beli gula melaka
bulan syawal jer ker boleh bermaafan
bulan yg lain tak leh ker

anak pak mail sampai klinik gigi awal-awal
sebab dia gi kerja naik kereta
syawal tu... tetap ler syawal
tapi maner bole lupa semua sengketa

aper ker jadah mencari pelangi
ooo... anak pak sahak tu namer dia asfan
kalo kesilapan tak diulangi
camner kita nak bermaafan

anak pak jusuh masa tu tengah melantak ketupat
masa pengsan tu..dia pun tercekik gigi
jap tadi nangis... pas tu start mengumpat
raya tahun depan... mintak ler maaf lagi

bukan ker mak senah sendiri yg tembak gagak
dia tembak ngan boyfriendnyer
maaf tu..maaf ler jugak
duit raya?... sudahhhhh!!! taaaakk der makner
nyerrrr!!

anak sedara mak kiah jual cendol
kelessss... anak mak kiah ader kuasa sakti
aper kelas makan dodol
lebih baik makan spagetthi

anak mak esah tu namanyer siti
sebab gemuk... namer glamour dia fetty
pandu kereta berhati-hati
nanti boleh nengorat cetty

anak mak leha tu kerjanyer buat jalan
menantu dia pulak jual sekaya
kalo dah silap tengok bulan
camner ler plaks nak beraya

anak mak itam si fitri tu main polis sentri
menantunyer si fatin tu main plak buai
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir sahaja... .batin tu... .issshhh... taksesuwaiiii!!

Aug 27, 2011

:: Shopping Giler Baby ::

Bulan 8 adalah bulan shopping yang melampaui batas!
perghhh!
money!money!money!
plz.. come to mama!
hahaa

Memang meriah rr kott raya tahun nie.
Sukanye saya!
sebab!
+
+
+

 Ade handphone N8 & Nikon D5100
mantop!!
then,
+
+
+
Hoye!hoye! Ade wallet Carlorino =)
aiseyy... terbang duit! terbang di awangan!

Aug 26, 2011

:: Last day Praktikal ::

Hoye!Hoye!
Finally, praktikal saya dah habis.
Sumtimes, rasa rindunye kat mereka-mereka di PASDEC PUTRA!

Dapat kenali ramai orang & banyak ragamnye!
Tapi, mestilah saya rindukan SV saya iaitu En.Saiful Idham yang comel+cute itu!
hehee
Ade Aku kesah?
Ops!Ops! ramai yang saya akan rindukan!
My Bos, my PM, My Ir, Tuan Haji,En.Madi, Kak Ana, Kak bayah, Miss Jun, En.sahir, En.wan
& budak praktikal yang senget mestilah Wan,Ely & ErY!
ngeee

Tapi, kadang2 saya rindukan 'twister orange' saya!
haaa
camner?
hei! Beruang Kutub! rindukan penguin x?
jawab beruang kutub : So? Ade aKu kesah?!
vs


Hahahaaa.. Kelakarnye Si Kamo Beruang Kutub!
Tapi, ketahuilah si penguin sangat comel.
hehe

byebye!