May 15, 2011

:: Lu langsai Lu Mati ::

Tonton wayang cite KONGSI
boleh lah.
jalan cerita yg menarik tpi membosankan pon ade.
sye bgi 8/10
huhuuu

Dah hbs cuti seminggu aku, Now masa utk berpraktikal
Tadi p kampung baru survey tempat L.i utk Yoh kat rancang delima sdn bhd.
Tempat aku xyah survey coz dh thu lama dah.
aku dpat kt pasdec putra kt Tanjung Lumpur.
Tadi gak usha time bas sihat pukul brp coz Yoh nek bas.

Balik umah terus kemas2 brang lagi & paku dinding buat ampaian.
hahahaa
penat giler vavy!
huhu

Hope esok berjalan lancar!
takutnye nk start Li.


1 : potpetpotpet:

Anonymous said...

kawan u praktikal di rancang delima sebagai apa ye? i nak apply praktikal di situ jugak dalam bidang safety and health. boleh tak nak mntak tlg u bagi contact number/ email rancang delima?