Apr 24, 2011

:: Aku vs Mama ::

Ari nie p Jalan2 ke Endau.
Shopping wit mama & adik.
Laju giler aku drive sebab dah lewat.
mama dok belakang bising jer coz dia takut.
hikhik
sampai je bridge kat Endau.
tiba2 depan tue de police roadblock
pe lagi cepat2 tarik sit belt 
aku & adik gelak2 dah sebab nk smpai..
leh lak kan time aku dia suh behenti & cek road tax
Pastu kawan dia gelak2 angguk2 pastu dia intai dalam keta sebab keta lak tinted gelap.
tgk2 mama de belakang terus dia kasi jalan.
hahaa
nak gatai yer...

 metro time

My mom!
I'm Loving u~

Habis shopping haruslah balik...
Papa dah tunggu dekat umah dengan buah durian..
so... nyummy...nyummy..

2 : potpetpotpet:

cacing said...

ouh2! abg pulis nak ngorat mama awk eh.. heheheh.... ke nak ngorat anak mama ni...... i nak ngorat buleh?

Farien said...

haha.... dush..dush... ;b