Mar 25, 2011

:: 25 march punye cerita ::

Minggu yang bz.
bz giler2 dengan test RC II.
Pastu present RC & interview RC yg buat aku cuak gile.
Lastly.. ptng tue aku p surau baca yasin.
Alhamdulillah.
aku okay sikit.
Pastu aku baca satu doa yg buat aku tertarik.
'Doa dilindungi dengan makhluk/manusia yang jahat'.
Aku baca sebanyak 3 kali.

Malam tue aku de interview pukul 8pm start.
Perhh.. otw pergi siap sedia dah dengan ayat 4Qul.
Alhamdulillah xdek lah sangat rasa gemuruh yg melampau.
Sampai sana ape lagi mulalah bergmbr b4 present.
 Even kena hentam kaw2 ngan lecturer, kami steady ajer..
ahaha
Dah tamat utk itu, kitaorng keluar utk bergonjengan sampai jam 2 pagi..
Lepak kat tc ajer.
tenangkan fikiran dari masalah dunia.
Utk ko!
Ade Aku Kesah!
ahahaha
Yang penting Allah ade bersama aku.
Dan moga kata2 dari kamo itu Allah taala terbalik kan pergi dekat orng2 yg kamo sygi.
Amin.

Location : Teluk Cempedak kat mcd coz hujan
Time : sekitar jam 11pm - 2am.



  

  

  
Member yg ade waktu nie, Mim, Ain, YOh, Rahim, Due, Mirul, Ajim, Cip.
2am kami pulang.
yg penting epy.
Tamat.

2 : potpetpotpet:

Cik Itam @ ira said...

i like~~~!

islisya said...

bes2..follow la my blog..dak bwu blaja lam belog ni..:)..hope bn2 ye..maceh..