Mar 9, 2011

:: Lecturer kesayangan saya ::

Sape dia lec. kesukaan & kesayangan saya.
saya xthu nape saya suka tgk dia marah.
kecil. comel disitu.
huhuu

Yea.. Puan Zamzila ler.
Lec. project management saya.
Sporting jugak. Tapi xleh lambat masuk kelas dia lau x dia akan kunci pintu kelas.
Saya & kengkawan dah pu terkena.
So.. kenalah balik hostel & tdo.
huhuu

Part 1
Pernah sekali tue, kitaorng p kelas dia. Masa dia mengajar saya, yoh & apai study Reinforced Concrete II coz ade mid term. Pastu, tiba2 dia bagi latihan kat depan so kenalah buat. Saya & 2 orng kwan tdi sibuk buat latihan RC so xamik port pon yg dia suh buat.
Nak dijadikan cerita dia leh lak lalu dpan meja kiteorng & tgk saya mula terkial2 tanye orng len buat cmner.
Si apai nie lak p lari konon2 buat tnye soklan nk wat cmner.
5 minit gak rr dia tgk aku dok terkebil2 belek buku latihan aku yg KOSONG tue!
Lastly, dia cam merajuk.. 
dia cakap kat aku ' ooo... buat kejer lain yer.. xper..xper..'
terus dia blah. aku sengih2 kucing ler kat dia

Pastu, after 15 minit dia tnye satu kelas.. 'dah siap ker'..
Aku pon jerit 'belummmm'.. dia jeling jer but cute..
Pastu dia tnye yg 3 orng belakang tue paham..
aku pun jawab 'pahamm....'
dia jeling pas2 senyum ngnjing.. rupanye dia tnye kwan lelaki aku yg kat belakang..
ahahaa..
Part 2
 Kejadian nie lak berlaku tdi 9/3/2011
Jam ditgn pukul 4.50 pm
Venue : ZDK 23

Aku ade mid term Project manegement.
So, sampai jer kelas tdi aku tgk dia yg jaga. Perhh.. ok! cun!
Pastu dia mula bagi kertas then aku mula cakap ngn dia.
dia dok macam sengih ngnjing aku.
Pastu, kitaorng dok tnye dia macam2.
lastly, dia cakap 'nie malas nak jaga kelas korang banyak lak tanye, masa saya ajar dlm kelas xnak tnye'
Then dia g depan duduk kt meja dia dia cakap lagi 'Malas dah bangun, jangan tnye ape2 dah.'
huhu
comel jer.. dahlah kecil..ops!
Pukul 6pm aku pon angkat tgn minx kertas ngn dia. Dia senyum nganjing aku lagi.
haha..
dak2 len sengih jer kat aku. xpercaya kot aku minx kertas.ahaha

0 : potpetpotpet: