Jan 13, 2011

:: 3rd Sem yg Sempot ::

Memang sem nie sem yg paling giler bagi aku! 
knp?
ce cite.. ce cite..

Bermulanya subject 0r killer paper :

1. Reinforcement Concrete 2
2. Building Services and Maintenance

Dan dah kena start survey tempat utk L.I ( Latihan Industri ) yg bermula Mei hingga August only 3 month!
Banyak benda nk kena settle! nk cari tempat lagi dahlah kena cari tempat yg temapt aku LI mesti de kena mengena dgn environement coz subject yg aku amik Eng. Civil & environmental.
OMG!

Pastu, Esok kena cari lecturer utk buat PSM 1. Nak buat psm lak kena de mengena gak ngn environment. cth : structures yg de impact for environment. 

Utk 2 project aku kat atas tu lak kena design bangunan 4 tingkat utk RCII & utk BSM kna design building 15 tingkat dan pergi site depan ump utk survey site tu. Wahh!!.. giler lah aku sem nie.

Bak petikan kata from my friend : patutlah ramai engineer yg kepalanya botak kt tgh rupanya byk benda nk kena pk & design! hahaaaa
p/s : zaibo tue botak naper erk..? eheee 




TAMAT

0 : potpetpotpet: