Oct 31, 2010

:: Roti Jala ::

PEnatnyee... nie, baru balik dari kenduri umah kwan saya.
Dia pindah umah bru so buatlah kenduri sikit utk dak2 kelas dia ajer. coz.. suami isteri tue dak kelas saya. kawin dah 4 thun. then bru dpt anak thun nie...

So.. pe saya buat kat umah dia..?
heee
tolong cikit2 ajer.. tpi dptlah pengalaman baru wat roti jala.. senang jer kan buatnyer... tapi mmg penat giler coz buat dri pukul 4 sampai mgrib baru sudah.. cam leceh gak rr..
itu saya.. pusing..pusing... kasi comel farin roti jala... heee

 after siap roti jala..
Then buat potong jambul anak ira.. smbil marhaban..
 Comelkannn.. Ikut aku mak dia..
 bersiap sedia potong jambul.. waktu nie dia ngah tdo.. lau x.. waaa.. nangis... =)
pas siap tu kami makan mee sup sampai pengsan.. huhu

Then pukul 11pm kami balik ump..
then.. sampai kt dpn balai polis gambang de buat roadblock. Lemas betul.. ari2 de buat.. arinie diaorng xgatai coz ada peg. diaorng lau x mcm2 tanye..
'nk p mana?', 'mkan jer ke.. minum x..?'
tpi xpelah... mybe diarong beramah mesra kan..kan.. So sweet... =b

Balik jer bilik terus mndi & kuak lentang baring atas katil sambil layan sms game frontierville kat fb. huhu..
Pukul 12am jap lgi nk shuffer buat RC design lak..
cam nk termuntah kira slab,beam,roof,column,staircase...
sabar jelah.. dah bidang aku kej. awam so kena kiralah duit strength bangunan.. huhuu

oklah... nite uoalllsss...

3 : potpetpotpet:

cacing said...

nak jala satu! nak wat memukat!

Farien said...

haha.. time kena air jer... terus lembik.. =)

ashraf said...

hai farin :) bole anta roti jala kat ukm x? heheh mcm best je.teringat zaman2 kecik slalu kua ngn abah beli roti jala pagi2.weee~

p/s latest entri krayonjingga:
Aku Tak Gentleman?
Gambar 18++
Malaysia Pun Ada Justin Bieber?