Sep 7, 2010

:: Shopping Raya Wit Papa & Terjumpa Fizo Omar kat ECMALL::

Ari nie dri Rompin ke Kuantan coz teman papa shopping..
Kat Muadzam tadi ada excident.. Teruk gak.. MPV langgar tiang electric. Tpi. alhamdulillah family tue selamat..

Pastu, shopping ecmall.. papa beli seluar & baju.. lengkap brand John Master .. Tak lah mahal sangat coz sekarang ngah sale.. Kesian papa baru nk ambil kasut kulit crocodile tpi xdek size.. yg ade size pun jenis depan dia panjang.. dia xminat lak..

Alih2.. dia g beli beg Tarik brand polo.. pelik btul.. Bile tnyer dia wat aper beli beg besar2.. dia cakap nk g Amarika ngan mama..
hukhuk...

Bukan senang nk tgk papa shopping.. dia xsuka sgt shopping barang mahal2 dia cakap membazir..
Sekali beli baju raya.. Brand Crocodile.. xdapat kasut brand tu, dpt baju raya pown jadi..
papa...,papa..

Alih2... baru aku nk angkat beg Brand Nike aisy baby lak merengek nangis2 lapar..
geram lah.. xjadi nk amik..
yang sempat amik baju t-shit jer.. 
hukhuk..
 Dia nak tdo rupanyer....
Pastu... aku jumpa Fizo Omar...!!
argghhh.... xcaya... dia ngn awek pakai tudung.. aku tgk dalam tv nmpak besar.. alih2 depan mata kecil jer... & boleh lah tahan.. pakaian dia sempoi giler.. huhu

Balik tue, aku lalu kt pekan excident lagi. kali nie moto langgar sisi kereta iswara..

macam2 lah...


0 : potpetpotpet: