Sep 26, 2010

:: Imagine what is on the top of this tower?? Do you want to visit this tower? ::

Korang rasa korang nak naik x tower nie..?

Nak men x..? lau aku xdek rr... macam nk serah bgi nyawa free2 jer kan..

Korang rasa ade aper kat atas tower tu??



 +
+

haa..... that amazing tower right..? 









p/s : sebenarnyer... saya ni seorng yg gayat.... shh... jgn cakap kt orng tau... hukhuk..

10 : potpetpotpet:

::fadxieza:: said...

gile ape..
xsanggup i..
haha..

Farien said...

haha... orng puteh mmg sokmo wat kejer giler..=)

Fiqas said...

ohhhhh...tak sanggup i... naik jambatan gantung pun i dah mengaku kalah, inikan pula yg cam ni...

Farien said...

fiqas... sama lah kite... jeti ke.. jambatan lgi ler sya takut... =)

Kuman Chaos said...

ni kat Vegas kan? memang best...
kuman "seluk dalam dalam" Entry

ASaDa RyutaRo said...

giler lah... main roller coaster kat landasan biasa tu je dh seriau, lagi yg tinggi atas menara camni.. super dahsyat!

BillyNain said...

wah, kat mana ni...teringin nak cuba!

Farien said...

Kuman Chaos : Itu saya xpasti coz email tue saya dpt dari kwan.. sori..

Asada : itu ler... men kt funfair pown xpenah.. inikan pula tmpt cmnie.. hukhuk...

BillyNain : beraninyer awk.. hah... p cuba k..tpi pastikan awk kena men kat dlm malaysia dulu bru leh g sana men..

sikurustegap said...

lawat la ke sikurustegap.blogspot

Farien said...

ye sikurustegap aka ijat huhu.. akan lu lwat blog kamo... =)