Sep 2, 2010

:: Di Kejar Sum1 ::

Ari nie aku & the geng iaitu ain, mim & yoh buka pose kt padang kt terminal..
huhuu


bertolak dri ump pukul 6.00pm..
smpai kuantan pukul 7.00pm Perh.. jalan jem siut..
pastu beli makanan yg ringan2 jer coz xdek selera rr mkanan kt bazar terminal..

pukul 8 g megamall solat magrib kt c2 jap..pastu p makan mee tomyam kt gerai 99 kt tepi balai polis kuantan kt K.Parade..

pas makan g lak GIANT.
Kes nie aku tunggu ngn mim dlm keta..
perh..
 lama giler ain & yoh g beli makanan..
makanan nk wat KOKTEL.. dapp siot!!

masa tunggu dalam keta dh lah aku pakai tibai jer parking depan kedai kecil kt giant..
adus.. aku ngn mim dh gelisah takut kena halau..
Aku lak malas nk alih2 keta g tempat len...
nk duk citu jer.. tpi tgk pak cik tue cam ok.. aku pown wat dek..

Pastu.. Ain & yoh pun dtng  ckap sori lambat coz ade mamat tue kad kredit dia xleh guna..
okalh kesilapan di maafkan..
huhuhu

Pastu.. kitaorng pown balik ler.. masa otw tue.. ada rr mamat keta perdana duk men cucuk2 kt.. per lagi aku ngn dia pown bersaing rr.. 
yg paling best aku potong dia nk kasi.. ngummmm.. bunyi enjin aku.. aku bakar dia hidup2..
hahhahaha
Sampailah taman tas aku tgk eh.. masih de lagi follow aku...
Wahh... mim, ain & yoh pown per lgi.. duk menggatai..
aku xleh nk gatai coz ngah drive... hikhik

Bile sampai ke UMp kt KK4... Aku engt dia xikut dah... yg paling aku terkejut mamat tue siap ikut masuk UMP tgk aku parking keta & lalu sebelah keta..
terlopong aku... mim... yoh.. & ain..
engt kan staff UMP rupanye mamat tue sajer nk tgk kitaorng duk mana..
alih2 kantoi sudah...
huhu
debar weiii.. takut...seh...
hikhik...

teet tamat!

Owh..
nk tgk nielah kwan2 saya...

yg 2 keping kat atas tue saya Ngan Yoh..
Yang saya 3 orng tue.. saya dari kiri, tgh yoh.. Ain kanan.
YAng sorng tue.. Mim..

Kalau keluar wajib ber4.. itulah kami... hikhik

dan.. ini saya yg xgemok & tak kurus.. hukhuk

Hahaha.... saya suka bergambar xkire masa hahaha.... tgk belah kanan.. dlm tndas pown jadi....

0 : potpetpotpet: