Sep 30, 2010

:: Al-Qur'an - Boleh selak-selak, memang real ::

Salam untuk semua.

Ini adalah 
HADIAH & untuk tatapan saudara ku sekelian.



Semoga kita semua mendapat keberkatan dari Allah. Kita boleh tengok Al-Quran, boleh pilih nak Al-Quran yg mana satu, boleh buka muka surat yg kita nak, memang boleh selak-selak mukasurat Al-Quran ni & siap ada kanta kalau nak besarkan ayat Al-Quran tersebut.

Cubalah tengok dulu & click kat url di bawah...semoga kita diberkati Allah SWT.
KLIK
DI SINI


Hadiah utk kamu semua. Tak payah beli Al-Quran.

Buatlah macam senaskah qura'an juga.Kalau pun malas nak ambil qura'an  atau Untuk kaum perempuan kalau yang datang haid tak menjadi masaalah..

Sekurang2 nya kalau di pc ni boleh klik saje.

Selamat membaca.

10 : potpetpotpet:

FareedSairi said...

kak, link nye broken ar :( takleh klik...

Farien said...

aik.. yang kat akak leh buka.. xdek flash ker..?

shininghepiness=) said...

bagusnyer kak farien....senangla pasni....on9 jer baca quran kan....xde mslh....
p/s: kak, fafau dah follow akak=)
http://www.couplezinblacxx.blogspot.com/

RuSh D said...

thanx a lot..mcm real jer..

Farien said...

fafau : ade pe yg leh akak kongsi.. kite kongsi... benda baik kan...? t akak follow fafau k..

Farien said...

rusdy : welcome.. =)

Tihara said...

tq 4 sharing..bagus..n ske tagline kt atas blog ni..bagus

Farien said...

tihara : welcome... sharing is caring right.. =)

Ejen 010 said...

best..best..caring for sharing :D

Farien said...

Ejen 010 : yeah... ur right.. =)