Aug 3, 2010

:: Farin vs Dia ::

 saper dia..? dia? dia dan dia..
ntah lah dia pun aku tak kenal.. just tgk pic jer..
korang tahu ker siape..?
ehee
dia comel sgt.. cantik..
tpi ganas..
aku suka perempuan jadi tentera sbb nmpak sweet sgt.. tpi aku xsuka lelaki tentera.
sebabnye aku ajer yg thu.. tpi kalau ade yg thu..
bgusler..
ehee

Cantik kan dia.. huhuu
perh suka giler aku kt dia.. dia from italy.. rasa cam lesbian lak.. haha
Aku cam diaorng x..? hahha.. Nie waktu aku tournament Paintball wakil polisas lawan seluruh politeknik semalayia & aku men under TUDM.. Dapat no.2 ok.! =)   

Nie waktu aku tudm.. perh... itam abis aku wktu nie sampai mak aku lalu kt depan aku langsung xkenal aku.. sebab sebulan xjumpa.. hahha
Nie motor pinjam jer ok. Motor kapten aku.. nk beli xmampu.. tunggu ler aku jadi enginenyor k.. hahha

Amaca de style x..? waktu nie aku men tennis under poli gak. nie kat Poli Melaka. uops. nie waktu aku sem6 kat Poli.. dulu mcm boy cikit.. sekarang dah Kat U.. dah len.. ehee.

Oklah.. t kite cont. lagi dgn tajuk2 yg mcm ala3 best gtu.. huhu

~daaa...

1 : potpetpotpet:

Syazwan Nizam said...

memang layak jadi komander yg berwibawa....