Aug 3, 2014

:: RAYA 2014 ~ Lebaran ke7::

Kami raya ke 7.... 
#Rompin... here we go.......#


Ada kekuatan di dalam cinta dan kasih sayang.Yang hanya kita yang dapat merasakannya..
kerana
merekalah cinta & sayang saya hingga ke JANNAH..

Amin

Jul 30, 2014

:: RAYA 2014 ~ Lebaran ke3::

Assalamualaikum..
Saya Puteri Nur Fredelina Lisa Bt Abdullah ingin mengumumkan hari ini saya genap 2 Bulan... hoooyee! hooyee!
#salam3syawal#




Jul 29, 2014

:: RAYA 2014 ~ Lebaran ke2 ::

Raya ke2 Heading to Raub..
Kami ber3 berbaju merah...



we're happy family..
Alhamdulillah moga bahagia kami hingga ke Jannah

Jul 28, 2014

:: RAYA 2014 ~ Lebaran pertama ::

Alhamdulillah
~ RAYA 2014 ~



Tahun lepas raya sorang, raya kali ni Allah bagi anugerah yg tak ternilai iaitu SUAMI dan tak sangka dapat lagi anugerah yang teramat2 indah iaitu LISA.. Syukur... 
#Selamat hari raya.. maap zahir & batin#

Jul 21, 2014

:: Start Working ::


Hari nie genap 60 days aku amik maternity leave and dh start kerja semula di Pekan, Pahang.!

Dannnn

Untuk pertama kalinya aku tinggalkan Lisa selama 9 jam! Ohh!! Lamanya... betapa aku rindukan dia! Rindukan matanye, rindukan baunya! Tunggu ibu balik yer sayang.

Hari nie Lisa tinggal dengan my MIL aka mother in law.. Lisa kena duk sana sbb mama balik Rompin ada kerja. Mujur Lisa nie tak kuat meragam & nangis tanpa sebab. So, mudah untuk sape2 jaga dia. 
Alhamdulillah, Lisa seorng yang tak banyak meragam atau erti kata lain TAK pernah meragam.
Kalau dia merengek mesti ada sebab.
~ Maybe Lapar
~ Maybe nk tdur
~ Maybe dia pooooo
~ Maybe dia panas

Syukur sgt3... Lisa, jadi anak yang baik & dengar kata ibu & ayah tau...


Kena buli pun still relaks jer... Bulat2 mata anak ibu sorng nie...

Love u sayang~

Jul 18, 2014

:: Baby Lisa ::

Introducing my little princess ......

Puteri Nur Fredelina Lisa binti Abdullah

Hari nie baby Lisa cukup 50 days old!
Dialah jantung hati kami! Nyawa kami! Ibu & Ayah sayang Lisa sesangat-sangat!



My Superwoman FarinLah! 


Budak mata bulat yg terlalu indah! Hadiah & anugerah yg terindah, yg tak ternilai harganya... Lisa!
Hidup aku & Lah hanya Lisa!
Muuuahhh